Intertextiel.nl respecteert de privacy van alle bezoekers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Intertextiel.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Deze privacy verklaring is van toepassing op alle activiteiten van Intertextiel.nl. Door gebruik te maken van de diensten die Intertextiel.nl u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Intertextiel.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
-  Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
-  Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling.
-  Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij Mijn Account.
-  Als u bij Intertextiel.nl een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
-  Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Intertextiel.nl verkoopt uw gegevens niet
Intertextiel.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Intertextiel.nl 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van Intertextiel.nl, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Ga naar boven